Talouspalvelut

Etusivu / Talouspalvelut

Talouspalvelupaketti kiinteällä kuukausihinnalla.

Unohda mappiarkisto ja paperivuoret! Toimi digitalisaatiota hyödyntäen ja säästä aikaaja hermojasi. Meidän järjestelmässämme kaikki tieto liikkuu ja kohdistuu automaattisesti. Tämä tietää vähemmän virheitä, etsimistä ja korjaamista. Kaikki yrityksesi taloustieto on sähköistä ja pääset tarkastelemaan sitä mistä ja milloin tahansa.

Minäite

Yritykselle, jolta löytyy osaamista, aikaa ja halua talousasioidensa hoitoon. Hoidat myyntilaskut ja niiden seurannan itse sekä tarkistat ja maksat ostolaskut. Me hoidamme kuukausittaiset alv- ja tulosraportoinnit sekä mahdollisen palkanlaskennan.

Kuukausimaksu alk.

90 €

Äitihahmo

Viikoittaista huolenpitoa tarvitsevalle. Hoidat itse myyntilaskutuksen ja ostolaskujen tarkistuksen, me maksuliikenteen ja muistutukset. Päivitämme kassavirtaennusteen viikoittain sekä palkanlaskennan sekä alv- ja tulosraportoinnin kuukausittain.

Kuukausimaksu alk.

180 €

Kokohoito

Kun haluat keskittyä pelkästään bisnekseesi ja ulkoistaa yrityksesi talousasiat kokonaan luotettavan ja nykyaikaisen kumppanin huostaan. Päivittäinen kumppanuus. Et välttämättä tarvitse omaa toimistotyöntekijää ollenkaan. 

Kuukausimaksu alk.

495 €

Tulokas

Uuden yrityksen perustajalle, joka haluaa hoitaa yrityksensä talousasiat turvallisesti ja oikein heti tulokaskaudesta lähtien. Autamme suunnitelmien, laskelmien ja asiakirjojen laatimisessa sekä yritysmuodon valinnassa. 

Alk.

300 €

Miksi valita Omapajan talouspalvelu?

Kulje edelläkävijän matkassa

Näemme tilitoimistomaailman uudella tavalla ja löydämme ylivoimaisia ratkaisuja ja toimintatapoja sinun parhaaksi. Seuraamme tiiviisti toimintaympäristöjä ja kehitämme ketterästi uusia toimintamalleja liiketoimintasi sujuvoittamiseksi.

Aito kumppanuus

Olet aina aito kumppanimme ja kuljemme yhdessä kohti samaa tavoitetta. Haluamme perehtyä liiketoimintaasi, jotta voimme tarjota yrityksellesi parhaita mahdollisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluja.  

Jatkuvuuden turvaaminen

Mitä paremmin yrityksesi pärjää, sitä paremmin mekin pärjäämme. Pidämme huolta omasta osaamisestamme, jotta voimme tuottaa yrityksellesi lisäarvoa ja auttaa yritystäsi keskittymään omaan liiketoimintaan.